La Cala Golf - AsiaDe Asia baan is behoorlijk spectaculair, het is een par 72 baan met een lengte van 5925 meter. Deze baan heeft veel uitdagende holes. U bent verzekerd van een pittig rondje golf.

De greens op de 3e en de 14e hole worden bewaakt door waterhindernissen. Deze holes eisen het nodige van uw golfstrategie. De 18e hole had niet beter gemaakt kunnen worden want deze lange par 5 kan uw scorekaart maken of breken. Het is een spannende baan, een juiste aanpak van uw approach shot zal beloond worden!

De Asia baan is één van drie banen op het resort
De natuurlijke vormen van het La Cala resort zijn door de gerenommeerde golfbaan ontwerper Cabell B. Robinson gebruikt om een uitdagend effect te creëren. De drie banen worden uiteraard zorgvuldig onderhouden om te zorgen dat ze het hele jaar door in optimale conditie zijn.

De ontwerper Cabell Robinson benadrukt het verschil tussen de drie banen: "Ze zijn allemaal erg verschillend van karakter. De nieuwe baan (Europe) is de meest diverse van de drie, dit wordt veroorzaakt door de rivier Ojen. De andere twee banen liggen in de heuvels. Het zijn alle drie uitdagende banen en ze zijn niet te lang. Het is geweldig om golfers de mogelijkheid te bieden om uit drie fantastische 18-holes te kunnen kiezen."

De Asia baan is misschien wat uitdagender dan de langere America baan, maar beide banen vragen een grote nauwkeurigheid vanaf de tee en een zorgvuldige selectie van de clubs.

De wat nieuwere Europe baan maakt gebruik van de rivier de Ojen. Deze is bepalend voor de loop van de baan. De lay-out zorgt voor uitdagende water hindernissen. Alle drie de golfbanen vragen aandacht voor baan management op alle niveaus. Goed baaninzicht garandeert een optimaal resultaat.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5925 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson

 

Adresgegevens

Urb. La Cala Golf
29649 Mijas, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073