Guadalmina South CourseSpeel een rondje of twee op een van de belangrijkste banen, om de Costa del Sol het golfparadijs te maken dat het nu is.

 

Omschrijving golfbaan

Javier Arana ontwierp de eerste 9 holes van de Guadalmina South Course in 1959 en was daarmee de tweede golfbaan aan de Costa del Sol. De back nine werd 4 jaar later toegevoegd.

Dit charmante stukje golfgeschiedenis is in 2002 gerenoveerd en bestaat nu uit lange smalle, weelderige fairways met pijnbomen en jacarandabomen direct aan de glinsterende Middellandse Zee en het strand. Er zijn tal van bunkers en de meest uitdagende van de waterhindernissen zijn te vinden op de 13e hole. Na het spelen van een ronde noemde de beroemde golfarchitect Henry Cotton de 7th Hole Tipperary. Wanneer je daar aankomt, zie je snel waarom.

In 2008 kende Koning Juan Carlos deze fantastische club de naam Real Club (Royal Club) van Guadalmina toe. Alles wat hier te vinden is voor uw comfort, zoals het clubhuis met bar en restaurant is ´Royal´ Er is ook een prachtig zwembad, idyllisch gelegen met gazons en bomen rondom, evenals een tennis- en paddle-baan en natuurlijk het prachtige strand direct naast de baan.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6082 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Javier Arana - 1959

 

Adresgegevens

Urbanizacion Guadalmina Alta, Club de Golf Guadalmina, s/n

29670 San Pedro Alcántara, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073