Guadalmina North CourseAls je zin hebt in een mooie ronde golf, maar toch niet overdreven stressvol bent, dan is de North Course de juiste keuze. Deze ronde is uitdagend en leuk maar niet zo moeilijk als de South Course.

 

Omschrijving golfbaan

Bijna 15 jaar nadat de Zuid-baan was ingehuldigd, ontwierp Folco Nardi de Noord-baan. Afgezien van het feit dat de baan meer glooiende heuvels heeft, is het grootste verschil waarschijnlijk de grote hoeveelheid waterhindernissen die samen met de rivier de Guadalmina in het noordelijke parcours zijn opgenomen.

De combinatie van de 2 banen maakt een mooie 36-holes ronde als je de hele dag wilt spelen. Een andere fantastische optie bij deze club is de 9 holes pitch and putt baan. Er is geen tijd voor verveling in deze historische Club aan de Costa del Sol en een garantie voor een leuke dag golf voor elke speler, ongeacht hun ervaringsniveau.

In 2008 kende Koning Juan Carlos deze fantastische club de naam Real Club (Royal Club) van Guadalmina toe. Alles wat hier te vinden is voor uw comfort, zoals het clubhuis met bar en restaurant is ´Royal´ Er is ook een prachtig zwembad, idyllisch gelegen met gazons en bomen rondom, evenals een tennis- en paddle-baan en natuurlijk het prachtige strand direct naast de baan.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5600 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Folco Nardi - 1974

 

Adresgegevens

Urbanizacion Guadalmina Alta, Club de Golf Guadalmina, s/n

29670 San Pedro Alcántara, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073