Real Guadalhorce Club de GolfReal Guadalhorce Club de Golf – Een golfclub met geschiedenis in Malaga, opnieuw ontworpen door ons erelid Miguel Ángel Jiménez.

Omgeven door mediterrane vegetatie, profiteerde de ontwerper van de orografie van het terrein om schoonheid en beweging te geven aan de 18 fairways langs de route.

Guadalhorce Golf Club ligt in Andalusië, op 7 km van de luchthaven van Malaga, en heeft een golfbaan met 18 holes. De baan ligt in het midden van de vruchtbare vlaktes van de Guadalhorce-vallei en u zult zich niet midden in een bebouwd gebied bevinden dat uw spel kan bederven. Met het ontwerp van de Real Guadalhorce golfclub kunt u genieten van een geweldige golfronde terwijl u tussen eeuwenoude bomen wandelt.

De familiale sfeer is een van de belangrijkste kenmerken van de Guadalhorce Golf Club en ondanks dat het een privéclub is, kunt u op weekdagen genieten van de faciliteiten met een voorafgaande reservering.

De nieuwe baan, 6194 meter lang en met grote greens, ontworpen door Miguel Ángel Jiménez, wordt beschouwd als een lange par 72 baan. Het heeft twee verschillende delen: de voorste negen is van een typisch Engels "parklandschap"-ontwerp zonder waterhindernissen dat zich uitstrekt door glooiende heuvels en vlakke fairways die gemakkelijk te belopen zijn op een hete zomerdag.

De fairways versmelten met de omgeving met slechts twee hellingen, de 1e en de 5e hole. De uitdaging van de voorste negen zijn de verschillende out-of-bounds en de snelle, grote greens. Op de achterste negen is het land gebeeldhouwd om verhoogde greens te creëren en de fairways te diversifiëren. Water komt in het spel op de 10e, 11e, 14e, 16e en 17e hole en de grote greens met enkele moeilijk te lezen greens dragen bij aan de moeilijkheidsgraad van de back nine.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6194 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Miguel Ángel Jiménez

 

Adresgegevens

Avenida José Ortega y Gasset, 555, 29196 Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073