Finca Cortesín Golf ClubEen van de beste golfbanen van Spanje

Vlakbij de Middellandse Zee en in een bevoorrechte omgeving van Andalusië, is Finca Cortesin Golf Club een referentie geworden in de golfwereld.

Op bijna 7.000 meter van de achterste tees wordt Finca Cortesín beschouwd als een van de langste golfbanen in Europa. De natuurlijke omgeving en het landschap van Cortesin zijn een van de meest aantrekkelijke kenmerken.

Finca Cortesin Golf Club heeft 18 holes ontworpen door Cabell Robinson met een lengte van ruim 6800 meter en meer dan 100 bunkers. Het wordt beschouwd als een van de beste golfbanen van Spanje. Signature hole op Finca Cortesín Golf - Hole 13.

De bevoorrechte locatie van de lay-out zorgt ervoor dat de speler kan genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen.

Golf Digest Magazin

Met een afmeting van 6,802 meter vanaf de achterste tees, en met meer dan 100 bunkers, wordt Finca Cortesin door het prestigieuze Golf Digest Magazine gerangschikt als een van de beste golfbanen van Spanje. De harmonieuze relatie tussen het natuurlijke mediterrane landschap en de omgeving zorgen voor een zeer aantrekkelijk ontwerp. Het uitstekende weer waar we het hele jaar door van genieten, maakt de perfecte omgeving om te golfen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6802 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell Robinson

 

Adresgegevens

Carretera de Casares, s/n
29690 Casares - Málaga
Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073