Estepona GolfBekend om de prachtige gelijkmatige putting greens met de bergketen Sierra Bermeja op de achtergrond.

Omschrijving golfbaan

Precies halverwege Marbella en Gibraltar, heeft Estepona Golf een reputatie opgebouwd als een goede, eerlijke golfbaan met ruime fairways en tees, evenals greens die een droom zijn voor de meeste andere banen in het zuiden van Spanje.

John Leader heeft zijn levensdroom gerealiseerd met het bouwen van deze prachtige club op een terrein waarvan niemand dacht dat het geschikt was als golfbaan. Zijn zoon Rory heeft aan het einde van het project de finishing touch gegeven, hetgeen de club maakte tot wat het nu is.

De baan bestaat uit diverse lange fairways, bijzondere doglegs naar rechts, een minder heftige dogleg naar links, vele strategisch geplaatste bunkers en een aantal waterhindernissen. Het is de perfecte baan voor ieder niveau dus voor ieder wat wils. Dit alles, samen met de fantastische locatie, is absoluut de moeite waard om op de te "must play" lijst te zetten.

Na het spel kunt u ontspannen in het prachtige clubhuis. 20 jaar geleden was het clubhuis een kleine houten hut. Wat een verschil nu. Geniet van een koel drankje aan de bar op het enorme terras met uitzicht op de baan, of van een maaltijd in het fantastische restaurant. Natuurlijk vindt u ook een proshop voor al uw golf behoeften.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5893 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: John Führer - 1989

 

Adresgegevens

Arroyo Vaquero
Ctra. de Cadiz, Km 150
Apdo. 532
29680 Estepona

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073