El Paraiso GolfEl Paraiso "De vriendelijkste baan aan de kust!"

Omschrijving golfbaan

De setting, sfeer en lay-out van de baan hebben deze altijd populair gemaakt onder bezoekende golfers aan de kust. Naarmate echter nieuwe golfbanen in het gebied werden gebouwd, werd de concurrentie intens. Tijdens de financiële crisis die in 2007 begon, sloten een aantal golfbanen en anderen hadden moeite om te overleven.

El Paraiso maakte moeilijke zakelijke beslissingen, waaronder drastische personeelsinkrimpingen, en dit stelde de Club in staat om uit de crisis te komen in een sterke positie. In de afgelopen vijf jaar is er veel geïnvesteerd in het verbeteren van de kwaliteit van de speelervaring en ook van het oude, andalusische clubhuis in finca-stijl.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6131 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Gary Player / Ron Kirby - 1973

 

Adresgegevens

Urb. El Paraiso, Ctra de Cádiz, km 167

29680 Estepona, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073