El Chaparral GolfHet ontwerp van Pepe Gancedo maakt dit de enige baan aan de Costa del Sol met 6 par 3, 6 par 4 en 6 par 5 holes. Met een lengte van ruim 6.000 meter biedt het een grote verscheidenheid en is dus behoorlijk veeleisend. Elke slag vereist grote precisie en vaardigheid.

Omschrijving golfbaan

El Chaparral is gemakkelijk bereikbaar, op slechts een steenworp afstand van de kustweg N-340 en gelegen in de Golf Vallei van Mijas, een favoriete bestemming voor golfers van over de hele wereld.

Vanaf het moment dat u in de club stapt, geniet u van uitzonderlijke service en voorzieningen: 90% van de parking heeft houten dakbedekking, u voelt zich onmiddellijk welkom met de service in de pro-shop van gespecialiseerd personeel. El Chaparral is gastvrij en beschikt over prachtig ingerichte kleedkamers.

In de baan: duidelijke bewegwijzering, nieuwste modellen in elektrische buggy's, buggy-bar-service en assistentie door gekwalificeerd personeel om de snelheid van het spel onder controle te houden.

Het succes van de El Chaparral Golf Club wordt gegarandeerd door het unieke karakter van de omgeving, de infrastructuur, de kwaliteit van de dienstverlening en de goede prijs. Je kunt vanuit elke hole genieten van een unieke setting.

El Chaparral heeft een driving range volledig gebouwd van hout, met twee verdiepingen en capaciteit voor 32 spelers. Er is een oefengreen van 1000m2 en er zijn oefenbunkers beschikbaar.

´Spectaculair´ is de term die veel wordt gebruikt om de El Chaparral-ervaring te definiëren. El Chaparral is in staat om elk type competitie te hosten op het hoogste niveau, amateur of professional.

"Weet het, speel en geniet van dit unieke paradijs aan de Costa del Sol"


Kenmerken

Holes: 18

Type: Forest course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6207 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pepe Gancedo

 

Adresgegevens

Urbanización el Chaparral, N-340

29649 Las Lagunas de Mijas, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073