Doña Julia Golf ClubDoña Julia Golf, een van de beste golfbanen aan de Costa del Sol, ligt in de gemeente Casares, hoewel een deel van de omtrek grenst aan Manilva, op een paar meter van de zee en de bergen, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht van de bergketen Sierra Bermeja en Ronda.

Beschrijving golfbaan
De eerste zeven holes gaan heuvelop met een fantastisch uitzicht op zee (met name het hoogste deel van het parcours op de tee 8) heeft een geweldig uitzicht. Doña Julia is kwaliteit. Alles is zoals het zou moeten zijn, brandschoon. De greens zijn groot, eerlijk en gelijkwaardig. Het is absoluut een golfbaan die snel één van je favorieten zal zijn, want hoewel soms lastig, Doña Julia is voor spelers van alle niveaus.

Signature hole Doña Julia Golf
10e Par 4, 405 meter. Stroke index 1. Sla af over een vallei naar een kleine fairway die van links naar rechts voor je uit loopt. Als het je lukt om de fairway te vinden, heb je een perfecte slag nodig naar de grote green met water aan de rechterkant, Slicers moeten hier vooral opletten!

Doña Julia Golf ligt op slechts 100 meter van de A-7, km.146. Er is een afslag die naar de golfbaan leidt, deze afslag ligt aan de voet van de A-7 richting Manilva en Algeciras, op ongeveer 100 meter na de rotonde die naar de stad Casares leidt. Een goede referentie voor de afslag van Dona Julia is het “La Choza”-restaurant.

Doña Julia Golf is strategisch gelegen op 45 km afstand van Marbella, 18 km van Sotogrande en 35 km van Gibraltar. De steden Malaga, Jerez en Sevilla zijn respectievelijk 96 km, 134 km en 221 km, allemaal met luchthavens en treinverbindingen, vooral Malaga met de "AVE" hogesnelheidstrein en een groot netwerk van snelwegen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5629 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Antonio Garrido - 2006

 

Adresgegevens
Autovía A-7, km 146
29690 Casares - Málaga - Costa del Sol - Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073