Club de Golf La CañadaLa Cañada heeft leuke en niet erg lange fairways, snelle greens, grote, hoge bomen en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee . Ideaal voor liefhebbers van golf, zon en natuur.

Omschrijving golfbaan

La Cañada Golf Club ligt aan de Costa del Sol, in het resort Sotogrande, een paradijs voor liefhebbers van een rustgevend, hoogstaand sporttoerisme. In de gemeente San Roque vindt u een groot aantal uitstekende golfbanen, zoals de Real Club van Sotogrande en signature baan bij uitstek Valderrama, de thuisbasis van de Ryder Cup in 1997.

La Cañada Golf Club werd opgericht in 1982, een non-profit sportvereniging, die als hoofddoel heeft golf te promoten en was de eerste openbare golfbaan in Spanje, "The Municipal Golf Course La Cañada", beheert en exploiteert de baan.

De golfbaan, met een lengte van 5.841meters vanaf de witte tees, heeft 18 holes (Par 71), negen holes ontworpen door David Thomas en de andere negen door Robert Trent Jones Senior.

In ongunstige weersomstandigheden wanneer de andere banen van de Costa del Sol tijdelijk gesloten zijn, kan Cañada Golf dankzij het ingenieuze regenafvoersysteem open en speelbaar blijven. De golfbaan ontleent haar naam aan de 18e hole dat het parcours breekt met een breed ravijn. De tees en fairways zijn ingezaaid met Bermuda en de greens met gebogen gras en krijgen daardoor de gewenste snelheid.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5841 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Daivid Thomas / Robert Trent Jones Sr.. - 1982

 

Adresgegevens

Ctra de Guadiaro, Km 1

11311 San Roque, Cádiz

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073