Cabopino GolfDe baan ligt tegenover de jachthaven met dezelfde naam. De lengte van de baan is 5.194 meter en heeft een par van 71. Capobino is ontworpen door de Madrileense architect Juan Ligués en heeft een spectaculair uitzicht op zee en de prachtige natuurlijke omgeving, waaronder een groot aantal prachtige pijnbomen.

Omschrijving golfbaan

De baan bestaat uit drie par-3's, twee par-5's en dertien par-4's. De langste hole is de 14e, een 456 meter par-5 en de kortste is de 13e, een 134 meter par-3. Het is een baan die mensen met een hoge handicap met alle clubs in hun tas leuk vinden en spelers met een lagere handicaps zullen bij elke slag een risico moeten nemen als ze met een goede score van de baan af willen komen.

Een van de meest spectaculaire holes is de 3e, een par-4 met een verhoogde tee en een fairway omgeven door bunkers., Deze hole ligt ongeveer 200 meter boven de zeespiegel. De holes met meren - de 13e, 14e en 15e - zijn vooral erg mooi.

De club is een officieel erkend centrum voor het maken van op maat gemaakte clubs van de merken Titleist en Cobra.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5194 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Juan Ligués Creus - 2000

 

Adresgegevens

Km. 194-5, Urb. Artola Baja, s/n

29600 Marbella, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073