Baviera GolfBaviera Golf is ontworpen door José María Cañizares, een van de meest internationale en charismatische golfers van Spanje, wiens records 5 European Tour-toernooien en 2 Wereldkampioenschappen omvatten, evenals verschillende deelnames aan de Ryder Cup.

Het is een vlakke baan die wordt gekenmerkt door zijn brede greens en met een grote diversiteit aan obstakels die een verscheidenheid aan slagen biedt. Een ideaal ontwerp voor alle soorten handicaps. De verscheidenheid van de holes en het onovertroffen uitzicht op zowel de Middellandse Zee als de omringende bergen dragen bij aan een onvergetelijke golfdag.

Gelegen in de uitlopers van het Sierra de la Almijara-gebergte, in Andalusië, heeft de Baviera Golfclub 18 holes. Het belangrijkste kenmerk van de eerste 9 holes is het redelijk vlakke terrein, waar water op 4 holes in het spel komt en de 4e hole bijzonder ingewikkeld maakt. Op de volgende 9 holes grijpt het water voornamelijk in op de 10e en 17e.

Bij Baviera Golf verdienen de par-3's en par-5's een speciale vermelding vanwege hun moeilijkheidsgraad.

Alle fairways van de Baviera Golf Course zijn bedekt met Bermuda-gras voor maximaal plezier van de ronde. De gebieden bezaaid met Penncross en de bunkers gevuld met fijn wit zand contrasteren sterk met het diepe groen van de fairways.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5330 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José María Cañizares

 

Adresgegevens
Urbanización Baviera Golf, Casa Club
(29751) Caleta de Vélez (Málaga).

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073