Azata GolfAzata Golf, in Estepona, is een in 2019 geopende, uitstekende 18-holes golfbaan, uitgerust om de meest veeleisende en prestigieuze toernooien te hosten.

Omschrijving golfbaan
Het ontwerp staat garant voor het plezier van amateur-golfers maar is ook een uitermate uitdagend parcours voor lage handicappers en professionals. Dit is een baan die is ontworpen om eens een legende te worden. 

Op deze nieuwe golfbaan kunnen spelen is nu een realiteit, ontworpen door Stirling & Martin en gebouwd door GTM.

Azata Golf heeft 18 holes PAR 71. Een gedistingeerd ontwerp, met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de Sierra Bermeja met de vergevingsgezinde en leuke vormgeving maken het een idyllische plek waar rust het kenmerk is en golfen een waar genot.

Azata Golf is gevestigd in het hart van de Costa del Sol, in Estepona, tegenover het nieuwe ziekenhuis. Kom en beleef een geweldige ervaring!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5703 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Stirling & Martin - 2019

 

Adresgegevens

C. Mencia Calderon, 89, 29680 Estepona, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073