Atalaya Golf & Country Club - Old courseAtalaya dankt veel van zijn charme en schoonheid aan het feit dat het in 1968 werd gecreëerd, nog vóórdat de golf van urbanisatieontwikkeling aan de Costa del Soll onstond. Daarna zijn nog heel veel nieuwe golfbanen ontworpen en gerealiseerd.

Ervaren greenkeepers hebben niet alleen de kwaliteit van de banen in de loop der jaren gehandhaafd, maar creëerden ook een perfecte ambiance rondom het clubhuis met mooie fonteinen omringd door rijkelijk gekleurde bloembedden.

Tegenover de prachtige achtergrond van de bergen van de Sierra Blanca staan de twee prachtige 18-holes banen - de Atalaya Old Course en de Atalaya New Course - bezaaid met volwassen eucalyptusbomen, cactus en palmen en roze en witte azalea's die de lucht vullen met een onvergetelijke en bedwelmende geur.

The Old Course werd ontworpen door Bernard von Limburger, de winnaar van de Duitse Golfkampioenschappen in 1925, die de beste golfbaanarchitect van zijn tijd in die tijd werd. Met zijn brede fairways en grote verhoogde greens, biedt deze championship course golfers een uitdaging op alle niveaus. Elegant en volwassen met een spectaculair uitzicht op de prachtige La Concha-berg, het is de perfecte oase van rust op de anders zo levendige Costa del Sol.

Zijn schijnbaar goedaardige parkachtige aspect met zacht glooiende fairways maakt het een ideale baan voor de gemiddelde clubgolfspeler - maar overvloedige bunkers gevuld met sprankelend 'marmolina' zand, snelle greens, weelderige vegetatie en fairways vol met olijf-, dennen, cactus en eucalyptusbomen bieden ook een echte uitdaging voor spelers met single handicap.

 

"36 holes passioneel golf !!"


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6146 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Bernard von Limburger - 1968

 

Adresgegevens

Ctra. Benahavís, Km. 0,7, 29688, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073