Atalaya Golf & Country Club - New courseAtalaya dankt veel van zijn charme en schoonheid aan het feit dat het in 1968 werd gecreëerd, nog vóórdat de golf van urbanisatieontwikkeling aan de Costa del Soll onstond. Daarna zijn nog heel veel nieuwe golfbanen ontworpen en gerealiseerd.

Ervaren greenkeepers hebben niet alleen de kwaliteit van de banen in de loop der jaren gehandhaafd, maar creëerden ook een perfecte ambiance rondom het clubhuis met mooie fonteinen omringd door rijkelijk gekleurde bloembedden.

Tegenover de prachtige achtergrond van de bergen van de Sierra Blanca staan de twee prachtige 18-holes banen - de Atalaya Old Course en de Atalaya New Course - bezaaid met volwassen eucalyptusbomen, cactus en palmen en roze en witte azalea's die de lucht vullen met een onvergetelijke en bedwelmende geur.

Atalaya New Course biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en Gibraltar en wordt gezien als een van de meest natuurlijke banen aan de kust.

De New Course, gecreëerd in 1990 door Paul Krings, ligt verder landinwaarts, maar heeft een vergelijkbaar parklandschap - met zacht glooiende fairways en grote, snelle greens.

De nieuwe baan is snel bezig met het inhalen van de oude in termen van kwaliteit. In de zomermaanden zijn er geweldige kortingen op greenfees te krijgen voor de vakantiegolfer.

 

"36 holes passioneel golf !!"


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5142 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Paul Krings - 1990

 

Adresgegevens

Ctra. Benahavís, Km. 0,7, 29688, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073