Antequera Golf18 spectaculaire holes in het hart van Andalusië!

Spectaculaire 18 holes golfbaan, omgeven door het prachtige natuurpark: EL TORCAL. Dit zijn bergen die miljoenen jaren geleden onder het zeewater lagen.

Antequera Golf, ligt in het zuiden van Spanje in de buurt van Malaga en is een Andalusische golfclub. Antequera Golf is een 18 holes golfbaan met een par van 72 op een terrein van 50 hectare. Ontworpen in 2003 door de Ryder Cup-speler, José Mª Cañizares, staat het bekend als een veeleisende golfbaan. Anders en uniek, bij Antequera Golf stelt elke hole de vaardigheid, precisie en ervaring van zijn spelers op de proef.

Antequera Golf ligt 650 meter boven de zeespiegel, tussen de bergen van Torcal en de vlaktes van La Vega de Antequera. Het is de beste baan in Andalusië wat betreft wegverbindingen, op slechts 30 minuten van Malaga, 45 minuten van Granada en 1 uur van Sevilla en Cordoba. Degenen die op de baan hebben gespeeld, benadrukken het prachtige contrast van landschappen, de diversiteit van de fairways, de kans om alle clubs in je tas te gebruiken, het perfecte onderhoud van de baan, de geweldige service en klantenservice en het respect voor de natuur.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6105 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José María Cañizares - 2003

 

Adresgegevens

Urb. Antequera Golf, s/n.
29200 – Antequera (Málaga).

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggy verhuur

Kleedruimtes

Golfclubs verhuur

Golfclubs reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073