Añoreta Golf ResortDe eerste golfbaan gebouwd in de Axarquia - Costa del Sol, een golfbaan voor alle niveaus, met nieuwe Bermuda-greens en unieke uitzichten die u nooit zult vergeten... Gelegen op slechts 15 km van het centrum van Malaga, 18 km van de trein station Maria Zambrano en 24Km. van de internationale luchthaven van Malaga.

Dankzij de visie op de toekomst en de ondernemersgeest van de heer Felipe Acha werden op 30 juni 1990 de eerste 9 holes van de Añoreta Resort-baan ingehuldigd en het jaar daarop de andere 9 holes, waarmee ze de eerste 18-holes golfbaan in La Axarquía Costa del Sol.

Onder leiding van de architect José Mª Cañizares begon het ontwerp en de aanleg van de golfbaan vorm te krijgen, en waar er slechts een groot gebied met struikgewas en boomgaarden was; bunkers, greens en zelfs meren verschenen. Wat alleen te zien was op bouwplannen en maquettes, die destijds de weinige bewoners van dat gebied verrasten, werd werkelijkheid in een unieke urbanisatie in Málaga, die dit jaar zijn 30e verjaardag viert

Verschillende economische crises, een ernstige gezondheidscrisis, verschillende klimatologische omstandigheden, tal van budgettaire aanpassingen, maar ook hebben we de afgelopen 30 jaar zoveel vreugde ervaren samen met onze klanten en vrienden en we zijn ervan overtuigd dat het beste nog moet komen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6016 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José María Cañizares - 1990

 

Adresgegevens

Av. del Golf, s/n, 29730 Rincón de la Victoria, Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073