Aloha Golf ClubWelkom bij een van de meest prestigieuze en gevestigde golfclubs aan de Costa del Sol. Gelegen in Golf Valley, Marbella, is een privéclub met een van de mooiste en best onderhouden golfbanen van Spanje.

Aloha is een besloten ledenclub, maar verwelkomen ´niet leden´ op bepaalde tijden om onze baan te spelen. Vooraf reserveren is mogelijk voor mei, juni, juli, augustus en september: van 13u tot 15u. December: van 13u tot 13u30. Handicapcertificaat vereist.

Aloha heeft de afgelopen jaren 3 keer de PGA Tour georganiseerd en is een van de topbanen in Spanje. Het is een parklandbaan, Par 72 en is op de traditionele manier aangelegd met 4 par 5's, 10 par 4's en 4 par 3's' gelijkmatig verdeeld over de twee negens. Op 6.293 m (6.882 yards), van de witte markeringen. De baan vereist nauwkeurigheid vanaf de tee en een goed balgevoel rond de greens.

De baan golft door bomen en meren met een prachtig uitzicht op de berg 'La Concha' en de Middellandse Zee. De baanontwerper, Javier Arana, heeft de speelervaring verder verbeterd door een breed scala aan bomen en struiken te planten die het hele jaar zorgen voor prachtige kleuren.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6293 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Javier Arana

 

Adresgegevens
Urb. Aloha Golf, s/n, 29660 Marbella, Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073