Hacienda Alcaidesa Golf - LinksOp Hacienda Alcaidesa golf is het altijd genieten, met zijn magnifieke 36 holes verspreid over het prachtige resort. Deze klassieke links-course is al sinds 1992 het vlaggenschip van Alcaidesa.

De topografie van het terrein in Alcaidesa bestaat uit heuvels, zacht glooiend naar de zee en eindigt in een verbluffend strand. Het heeft bijna 2 km zandstrand. Een groot aantal van de holes zijn te vinden aan dit strand, tussen de zandduinen met hier en daar wat van plantengroei.

De course bestaat uit een ononderbroken 18-holes ronde; te beginnen met de eerste hole bij het Clubhuis en uiteindelijk eindigt u ook weer met de 18-e hole bij het Clubhuis. De moeilijkheid van de course zit hem in de heersende zeewind.

Een van de kenmerken die de meeste indruk op de bezoeker achterlaat zijn de spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en Noord-Afrika.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5846 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Peter Allis & Clive Clark - 1992

 

Adresgegevens

Calle Narcisos, 56
11300 Alcaidesa, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073