Hacienda Alcaidesa Golf - HeathlandDeze nieuwe baan biedt u een verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, variërend van een plateaulandschap tot aan de brede fairways van het heidelandschap.

Omschrijving golfbaan

Deze nieuwe course is ontworpen door de beroemde Dave Thomas. Het biedt een verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, variërend van het plateaulandschap (de holes 1 t/m 5 en hole 17 en 18) tot aan de brede fairways in het heidelandschap.

Uiteraard ook weer de schitterende vergezichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergketens, waaronder ook de Sierra Nevada. De course mondt uit een vallei met een rivier waar u dus vanzelf veel natuurlijke en karakteristieke waterbunkers zult tegenkomen.

De course bestaat uit een ononderbroken 18-holes ronde; te beginnen met de eerste hole bij het Clubhuis en uiteindelijk eindigt u ook weer met de 18-e hole bij het Clubhuis. De moeilijkheid van de course zit hem in de heersende zeewind.

Een van de kenmerken die de meeste indruk op de bezoeker achterlaat zijn de spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en Noord-Afrika.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Heathland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6373 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas

 

Adresgegevens

Calle Narcisos, 56
11300 Alcaidesa, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073