El Bosque GolfHet 18-holes parcours van El Bosque leidt u door een heuvelachtig gebied, smalle 'straatjes' en veel authentieke vegetatie.

 

Golfbaan El Bosque ligt op slechts 15 minuten afstand van vliegveld 'Valencia de Manises' en op 25 minuten van het stadscentrum van Valencia. Het 18-holes parcours leidt u door een heuvelachtig gebied, smalle 'straatjes' en veel authentieke vegetatie.

El Bosque is typisch zo'n baan waarbij de moeilijkheden in het baanontwerp besloten liggen. Zo kunnen de vier meren die u tegenkomt een behoorlijke belemmering vormen voor uw par. Met name op hole 9, die goed wordt verdedigd door dennenbomen, is al menigeen in de problemen gekomen, en ook hole 7 heeft een hoge moeilijkheidsgraad.

Alle holes en hindernissen op El Bosque liggen heel strategisch geïntegreerd in het landschap. Maar laat u niet ontmoedigen: met goed baanmanagement is het relatief eenvoudig om hier tot goede resultaten te komen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6365 meter

Handicap m/v: -

Ontwerp: Robert Trent Jones - 1975

 

Adresgegevens

Carretera Godelleta, KM 4,1
46370 Chiva, Spain

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073