Club de Golf Costa del AzaharDe Costa de Azahar Golf Club heeft een baan met negen holes, omgeven door pijnbomen en gelegen op 50 meter van het strand van Grao de Castellón.

 

De Club heeft ook tennisbanen. De locatie van de club, de weg Grao-Benicasim, stelt golfers in staat deze sporten te beoefenen in het toeristische gebied van de Costa de Azahar.

 

De Costa de Azahar Golf Club is een van de oudste golfbanen in het Middellandse Zeegebied. Gelegen op slechts 6 km van het centrum van Castellón en op 12 km van Benicasim.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5738 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Angel Perez de Leza

 

Adresgegevens

Avda. Ferrandis Salvador,s/n 12100 Grao de Castellón.

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073