Club de Campo del MediterráneoDe Club de Campo del Mediterráneo is een golfclub, ligt bij Borriol, in de heuvels van Castellón ongeveer 80 km ten noorden van Valencia. Het is de thuisbaan van de beroemde golfspeler Sergio Garcia.

 

De golfbaan werd ontworpen door Ramón Espinosa. Het landschap is licht glooiend, er staan veel oude olijfbomen, Johannesbroodbomen en parasoldennen.

 

De club werd in 1978 opgericht en heeft een 18 holes golfbaan, acht gravel tennisbanen en een spacentrum. De baan en het clubhuis werden in 1995 gerenoveerd. De vaders van José María Olazabal en Sergio Garcia zijn er teaching-professional.

 

De club is sinds 2008 gastheer van de Castelló Masters Costa del Azahar. De eerste editie werd gewonnen door Sergio Garcia.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5953 meter

Handicap m/v: - 28/36

Ontwerp: Ramón Espinosa - 1978 / 1995

 

Adresgegevens

Urbanización la Coma, s/n
12190 Borriol (Castellón)
Spain.

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Tennis

Jacuzzi

Sauna

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073