Villanueva Golf & CroquetEen onvergetelijke golfervaring!

Het Villa Nueva Golf Resort-complex ligt in Puerto Real in Andalusië, een kleine stad op 10 minuten van Cádiz, 20 minuten van de golfbaan Hotel Vincci Resort Costa en op slechts 2 kilometer van de zee.

De golfbaan van Villanueva heeft 18 holes en een par van 72, en zelfs de meest veeleisende spelers zullen genieten van een onvergetelijke golfervaring. Technisch gezien kan de moeilijkheidsgraad van de baan variëren, afhankelijk van de positie van de tees en vlaggen.

Het zorgvuldige ontwerp, het ongewone karakter van de baan en de natuurlijke omgeving maken de golfbaan van Villanueva tot een must voor alle liefhebbers van de sport.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5843 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Aymerich Consulting

 

Adresgegevens
Villanueva Golf Resort, Av. Vía Augusta 
1

11518 Puerto Real, Cádiz

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073