Valle Guadiana Links GolfDe oude golfbaan Costa Esuri is aangekocht door Isla Canela S.A, eigenaar van de andere golfbaan in de gemeente Ayamonte, Isla Canela Golf. De aankoop werd gedaan in augustus 2019 en in november van datzelfde jaar werd Valle Guadiana Links by Isla Canela ingehuldigd, na een grondig re-design van de holes en de faciliteiten. Bezoek het opnieuw en ontdek de verbeteringen die zijn doorgevoerd, waaronder de bermudagreens en het clubhuis.

Valle Guadiana golf ligt naast de rivier de Guadiana en met een spectaculair uitzicht op Portugal en de monding van de rivier. Geniet van 18 echte links holes in een speciale beschermde omgeving en in volledig contact met de natuur.

Slechts 2 kilometer van de snelweg die rechtstreeks verbinding biedt met Sevilla en Portugal (A-49). Valle Guadiana Links Golf Club maakt deel uit van de Costa Esuri-urbanisatie, in de stad Ayamonte, in het hart van de Spaanse Algarve.

Spelers kunnen genieten van het Club House met alle voorzieningen voor een heerlijke golfdag, een terras met panoramisch uitzicht en een fantastische keuken. Er is een multi-brand golfwinkel bij de receptie.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Linksbaan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5832 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Re-design 2019

 

Adresgegevens

Av. Juan Pablo II, 21400 (Urb. Costa Esuri) – Ayamonte – Huelva

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073