Sherry Golf Jerez



Het prachtige golf complex "Sherry Golf Jerez", vlak bij de befaamde bodegas in de prachtige stad Jerez de la Frontera, is bijna een ´must´ voor alle beoefenaars van deze geweldige sport.

 

Omschrijving golfbaan

Het prachtige golf complex "Sherry Golf Jerez", vlak bij de befaamdebodegas van Sandeman, Osborne, Lustau en Tio Pepe in de prachtige stad Jerez de la Frontera, is bijna een ´must´ voor alle beoefenaars van deze geweldige sport

De baan is een zeer geslaagd ontwerp van Stirling & Martin (Global Golf Company) die deze baan tot een uitdaging maakten voor zowel amateurs als professionals. De brede fairways en de ruime greens naar de allernieuwste Amerikaanse modellen, maken Sherry Golf Jerez tot een belevenis voor elke golfspeler.

De back nine is geweldig uitdagend met absolute tandenbijters op de 13e, 14e, 15e en 16e hole.Sherry Golf bestaat uit een 18 holes Championship course (par 72) en een 9 holes par 3 baan (par 27).

Sherry Golf heeft een fantastische Golf Academy en beschikt onder andere over 2 putting greens, 1 chipping green en 2 praktijk bunkers.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6572 meter

Handicap m/v: -

Ontwerp: Stirling & Martin (Global Golf Company)

 

Adresgegevens

Calle Suiza s/n
Autovia A-4, Km, 642,

11408 Jerez de la Frontera,

Spain

Faciliteiten

Bar

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073