Real Club de Golf SevillaDe baan is ontworpen door Jose Maria Olazabal, het is een parcours van 6.529 meter, par 72 en heeft een uitgebalanceerde indeling die geschikt is voor elk type wedstrijd, zowel amateur als professional.

 

Omschrijving golfbaan

Het terrein beslaat een oppervlakte van 61 hectare, waarin meer dan 10.000 bomen een veeleisende baan vormen en een zeer aangename ronde vormen.

Het is een prachtige golfbaan met brede fairways, beplant met Bermuda 419 en golvende greens van Agrostis Stolonifera A1, zeer goed beschermd door 90 bunkers en 9 meren van meer dan drie hectare.

De baan staat bekend om zijn uitzonderlijk goed onderhoud. In de herfst wordt het Ray-gras opnieuw geplant en garandeert het het hele jaar door een foutloze presentatie van de baan. Onlangs gerangschikt in de Top 5 van Spanje door het prestigieuze tijdschrift 'Golf Digest'.

Een prachtig Driving-range, 120 meter breed en 260 meter lang, beplant met Bermuda 419 met verschillende astroturf-greens voor spelers om hun nauwkeurigheid te oefenen. Naast de driving-range zijn er twee putting greens en een chipping green. Ze zijn allemaal erg breed en identiek in snelheid aan de greens in de baan.

In april 2004 organiseerde Real Club de Golf Sevilla het Seville Open en hetzelfde jaar in november de WGC-World Cup of Golf. In 2008, 2010 en 2012 was Real Sevilla host van het Spanish Open en in 2009 host van het Andalusia Open.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6529 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José María Olazábal

 

Adresgegevens

Sevilla-Utrera Highway,

41500 Alcalá de Guadaíra, Sevilla

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073