Nuevo Portil GolfSpeel een uitdagende ronde golf op deze mooie baan aan de Costa de la Luz, net buiten Huelva, met een heerlijk bries van de Atlantische oceaan om af te koelen.

 

Omschrijving golfbaan

Speel een ronde golf met uitzicht op het beschermde Marismas natuurpark van de Spaanse Algarve. Dichtbij Huelva en de Portugese Algarve zult u zich in dit paradijs zeker niet vervelen.
 
Golf Nuevo Portil is een parklandbaan met lange smalle fairways, omzoomd door bomen. Er zijn niet zo veel waterhindernissen, maar de echte uitdagingen zijn de rechts- en linkse doglegs hier en daar. De baan wordt beoordeeld als een moeilijke baan, zodat concentratie geboden is, u zult veel plezier beleven om te proberen een beter resultaat dan uw tegenstander te behalen.
 
Na het spel is een bezoek aan het moderne clubhuis een must, met natuurlijk een proshop voor al uw golf behoeften. Later kunt u afkoelen met een duik in het zwembad ofwel in de Atlantische Oceaan, op slechts enkele minuten. Golf Nuevo Portil is een van de beste banen aan de Costa de la Luz.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6040 meter

Handicap m/v: 36/54

Ontwerp: Alfonso Vidaor

 

Adresgegevens

C/ Cristobal Colón s/n 21459
Nuevo Portil, Cartaya (Huelva)
Costa de la Luz

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073