Novo Sancti Petri GolfSpeel in een van de meest fascinerende gebieden van Zuid Spanje. Prachtige stranden en een vleugje Mudejar omringen u. Voeg dit samen met een bezoek aan de Bodegas met de beste Sherry van Spanje en u bent verzekerd van een fantastische vakantie.

Dicht bij Cadiz en op slechts enkele meters van het fantastische strand van Barrosa ligt deze golfbaan in het midden van het Novo Sancti Petri Resort. De baan is vernoemd naar het eilandje van Sancti Petri, de oorspronkelijke locatie van de beroemdste tempel van het westen in de oudheid, de Hercules Melkart.

In deze opmerkelijke streek vol luxe Resorts, kan het niet anders dan dat Severiano Ballesteros deze prestigieuze baan heeft ontworpen. Brede fairways en 3 meren bepalen de baan, bekend als de Sea en Pine course. U wordt omringd door pijnbomen, maar de meest spectaculaire plaats op de baan is hole 6. De grap is dat het uitzicht op de zee zo adembenemend is dat u zou vergeten om te putten.

Warm en vriendelijk personeel, uitstekende Spaanse gerechten en een bodega met elke Spaanse wijn en likeur die u zich maar wenst staan voor u klaar in dit 5 sterren clubhuisrestaurant. Hier vindt u ook een Proshop en zelfs een kleuteropvang.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6460 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 1990

 

Adresgegevens

Urb. Novo Sancti Petri
Chiclana-11130 Cádiz

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Kinderspeelplaats

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073