Montenmedio GolfMontenmedio Golf is een nog niet ontdekte "schat". De 18 holes zijn verdeeld over de zacht glooiende "Dehesa" met de eeuwen oude en imposante bomen.

De tees en greens liggen mooi verdeeld in het landschap. Ze worden uitermate goed onderhouden, waardoor deze baan zich als één van Europa´s beste golfbanen mag presenteren. De weelderige natuur, het aangename klimaat van de Cádiz en het ontbreken van stedelijke ontwikkeling maken deze plek tot een natuurlijk paradijs.

In de nabije toekomst komen er nog een 9 holes baan en vier 18-holes-banen bij. Met deze uitbreiding zal Montenmedio tot een van de toppers behoren in Europa.

De 18 holes worden gespeeld op brede, zorgvuldig afgestemde fairways, omzoomd door de mediterrane vegetatie en bebossing. De layout van de baan vraagt precisie en nauwkeurigheid.

Door professionals en deskundigen wordt Montenmedio gezien als een van Europa's mooiste golfbanen, waar de eerbiediging van de natuur wordt gecombineerd met de schoonheid van het landschap, het spectaculaire uitzicht op de witte dorpen, de bergen van Cadiz, de Straat van Gibraltar en het uitzicht op Noord Afrika.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5930 meter

Handicap m/v: 26/34

Ontwerp: Alejandro Maldonado - 1996

 

Adresgegevens

Vejer de la Frontera
Carretera N-340, Km 42, 5.,

11150 Cádiz, Spain

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073