La Monacilla GolfHet ontwerp van La Monacilla Golf Club, door de Jose Maria Olazabal, bevat fairways met subtiele vormen en hellingen en grote, goed beschermde greens. Het ontwerp van de baan past perfect bij de natuurlijke vorm van het land en dit, gekoppeld aan de kwaliteit van de golf holes, betekent dat La Monacilla een geweldige golfuitdaging is voor spelers van alle handicaps, terwijl ze toch de schoonheid van een natuurlijk bos behouden. Een kenmerk van het ontwerp zijn de zes tees op elke hole, waardoor elke golfer de lay-out kan kiezen die het beste bij zijn of haar past. niveau van spelen.

De strategische plaatsing van de fairway-bunkers betekent dat elke tee perfect past bij de lay-out van de holes, waardoor de baan een plezierige uitdaging is voor golfers van alle niveaus.

De provincie Huelva, is een paradijs voor golfers. La Monacilla is volgens golfers zelf het referentiepunt voor geweldig golfen in Oost-Andalusië.

Met meer dan 3000 zonuren en een gemiddelde temperatuur van 18º in Huelva, bevindt La Monacilla zich in het perfecte gebied om te golfen waar elke maand van het jaar gespeeld kan worden.

Kortom, La Monacilla is een geweldige ervaring voor gepassioneerde golfers.


Kenmerken

Loch: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6886 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jose Maria Olazabal

 

Adresgegevens

Urbanización la Monacilla
Avda de los Pirineos S/N
21122 Aljaraque –  Huelva.

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073