La Estancia GolfSpeel golf in een gebied waar Napoleon in de Spaanse Onafhankelijkheidsoorlog werd verslagen. Combineer golf met een lesje geschiedenis.

Omschrijving golfbaan

La Estancia Golf is een mooie baan tussen Cadiz en Gibraltar, in de buurt van het fantastische Barrosa Beach met zijn 4 en 5 sterren Resorts. Hier bevindt u zich in een zeer luxe omgeving.

De baan zelf is opgebouwd uit diverse meren en beekjes waar een constant veranderende wind domineert waardoor het spel elke keer verandert. Er zijn talrijke beschermde gebieden die u tijdens uw rondje tegenkomt. Ze zijn het leefgebied van meer dan 25 verschillende soorten vogels.

Uw ronde op La Estancia zou niet compleet zijn zonder het clubhuis, gebouwd in een typische Andalusische stijl. Hier vindt u een breed scala aan drankjes en snacks om na uw spel van te genieten.

Het indrukwekkende restaurant met op het terras comfortabele banken en uitzicht op de baan, is de perfecte plek om achterover te leunen en te praten over wat u de volgende keer dat u deze spannende baan speelt zou kunnen verbeteren.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6257 meter

Handicap m/v: 28736

Ontwerp: Alan Rijks - 2009

 

Adresgegevens

Camino Colada de Fuente Amarga,

11130 Chiclana de la Frontera,

Cádiz, Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Driving range (overdekt)

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073