Isla Canela Golf - old courseDe nabijheid van de zee en de monding van de rivier de Guadiana samen met de vegetatie maken Isla Canela Golf een onvergelijkbare golfbaan om ten volle van golf te genieten.

Het is een parcours ontworpen door Juan Catarineu, zeer comfortabel om te lopen met een vrij natuurlijke route zonder te zoeken naar kunstmatige elementen, zeer aangepast aan de topografie van het land.

Het is een zeer veelzijdige baan met brede fairways gevormd door natuurlijke duinen. Het is de vegetatie en meer specifiek de bomen die de baan soms moeilijk maken, aangezien sinaasappel-, olijf- en eucalyptusbomen op strategische punten staan ​​evenals talrijke palmbomen.

Het is op het eerste gezicht een gemakkelijke ronde, maar het verbergt zijn moeilijkheden. De meren die enkele holes omringen, die direct uit de rivier komen in de vorm van natuurlijke mondingen zijn spectaculair.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parklandbaan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6240 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Juan Catarineu

 

Adresgegevens

Calle Golf Norte, s/n. 21409. Isla Canela. Ayamonte - Huelva - España.

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073