El Rompido South GolfDe eerste van de twee El Rompido banen werd in 2003 geopend en kreeg meteen fantastische recensies in heel Europa.

 

Omschrijving golfbaan

De ontwerper, Alvaro Arana heeft opnieuw met succes de flora en fauna van de regio geïntegreerd, zodat de golfer kan genieten van zowel de natuur als van het spel. Dankzij de effectieve realisatie verkreeg El Rompido de licentie om de North Course te bouwen.
 
De South Course is een mooie parkland baan met een aantal natuurlijke moerasgebieden. Het ongelooflijke landschap is een verrijking voor het spel. Vanaf de 8e green naar de 9e tee wandelt u door het beschermde moerasgebied via een ponton van 30 meter, van waar u naar beneden kunt kijken om in het schone heldere water, zoetwaterkrabben te ontdekken en waar een grote diversiteit aan vogels kunt spotten.
 
De baan werd gebouwd om aan al uw wensen te voldoen, dus natuurlijk vindt u hier een driving range, pitch en putting greens en een oefenbunker. Nadat u intensief bezig ben geweest met oefening en spel, kunt u heerlijk ontspannen in het moderne clubhuis met een lekkere sherry of wijn uit de regio.

Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de proshop met professioneel, vriendelijk personeel. Na een bezoek aan het clubhuis kunt u de dag afsluiten met een duik in zee, de perfecte finishing touch.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6148 meter

Handicap m/v: 36/54

Ontwerp: Alvaro Arana - 2003

 

Adresgegevens

Carretera Cartaya - El Rompido Km. 7

21450 Cartaya, Huelva. España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073