El Rompido North GolfIn 2006 door Alvaro Arana aangelegd om de zuster baan Golf El Rompido South Course te completeren.

 

Omschrijving golfbaan

Geniet van een fantastische ronde golf op dit 5 sterren Resort, die twee verschillende banen ter beschikking heeft. Een van de meest unieke voordelen van de beide banen is dat ze zijn aangelegd in het beschermde natuurgebied van Huelva, het leefgebied van vele soorten flora en fauna, waar geen gebouw te zien is. Slechts prachtige natuur waar u ook kijkt.

De noord baan is iets lastiger dan de zuid baan, met lange smalle holes op de eerste 9 en kortere op de tweede 9. Dat wil echter niet zeggen dat de back nine eenvoudiger is. De greens zijn hier klein en erg strategisch geplaatst en daarom moeilijker te bereiken, dus een fantastische uitdaging voor elke speler. Het is een baan waar u zeker terug zou willen komen om het opnieuw te proberen.
 
De baan werd gebouwd om aan al uw wensen te voldoen, dus natuurlijk vindt u hier een driving range, pitch en putting greens en een oefenbunker. Nadat u intensief bezig ben geweest met oefening en spel, kunt u heerlijk ontspannen in het moderne clubhuis met een lekkere sherry of wijn uit de regio.

Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de proshop met professioneel, vriendelijk personeel. Na een bezoek aan het clubhuis kunt u de dag afsluiten met een duik in zee, de perfecte finishing touch.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Heathland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6095 meter

Handicap m/v: 36/54

Ontwerp: Alvaro Arana - 2006

 

Adresgegevens

Carretera Cartaya - El Rompido Km. 7

21450 Cartaya, Huelva. España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073