Doñana GolfSpeel een fantastische ronde golf, omringd door de natuur te midden van het beroemde natuurreservaat Doñana aan de Atlantische kust van de Costa de la Luz (de kust van het licht.)

 

Omschrijving golfbaan

Dit is een golfbaan die u niet zult willen missen. Gelegen te midden van een prachtig natuurgebied halverwege tussen Huelva en Jerez en op korte afstand van Sevilla. De ene helft is een typische links course, terwijl de andere helft ontworpen is in Amerikaanse stijl.

De baan is voor elke speler een leuke uitdaging dankzij tal van zand bunkers op bijna elke fairway om de bal te onderscheppen. Op 6 holes wordt u geconfronteerd met waterpartijen met een uiterst lastige op de 5e ¨the Island¨. Hole 7, The Course Water (La Vaguada) kan ook niet te lichtvaardig worden genomen omdat deze aan 3 zijden wordt omringd door water.

Zowel in de uitstekend Pro shop, als op het Resort vindt u alles wat u nodig heeft. Er is een restaurant met een ruime keuze aan Spaanse en internationale gerechten en een bar voor dat heerlijke koele drankje na het spel.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6136 meter

Handicap m/v: 36/54

Ontwerp: Fernando Menaya Nieto-Aliseda

 

Adresgegevens

Sector Junco, s/n
21760 Matalascañas, Almonte, Huelva
Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073