Benalup Golf & Country ClubBenalup Golf ligt in een unieke omgeving met een prachtig uitzicht over de "La Janda" Vallei en het 'Los Alcornocal' natuurpark. De autentieke maar toch zeer technische baan biedt een grote veelzijdigheid en is een uitdaging voor spelers van elk niveau.

De baan is ontworpen door Paul Rolin en kan worden gekwalificeerd als vlak, met een overvloed aan bomen. Afgezien van het ¨bepalen van een mooi landschap¨, beinvloeden de posities van deze bomen hoe u de greens zult aanspelen.

De waterhindernissen zijn strategisch geintegreerd in het ontwerp en spelen een belangrijke rol bij uw course management.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6104 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Paul Rolin - 2004

 

Adresgegevens

C/La Torre s/n
11190 Benalup - Casas Viejas (Cadiz)
Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073