Bellavista GolfBellavista Golf Club, de oudste club in Andalusië met meer dan 100 jaar geschiedenis .... Ga en ontdek deze prachtige golfbaan!


Gelegen op een uur van de stad Sevilla en direct naast de Atlantische kust, biedt de golfbaan sensationele uitzichten, een perfect klimaat om het hele jaar door te golfen met een strategische ligging naast één van de mooiste en meest bezochte steden van Spanje.


De fairways zijn breed en de afstand tussen greens en tees is kort, wat zorgt voor een comfortabele, snelle en aangename ronde. Naast een fantastische dag golfen, kunt u door de ligging van de baan ook het strand bezoeken of genieten van de lokale gerechten en wijn.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parklandbaan

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5611 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jose Maria Olazabal

 

Adresgegevens

Crta. Huelva-Aljaraque, Km 6, 21120 Aljaraque, Huelva

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073