Ballena GolfBallena golf is een zeer uitzonderlijke golfbaan en is ontworpen door de beroemde golfspeler José María Olazábal.

De golfclub Costa Ballena is met zijn 400 hectare gelegen in het hart van het duizendjarige Andalusië, in de provincie Cádiz. op slechts 100 kilometer van het Doñana Nationaal Park in het zuidelijkste deel van Spanje.

De excellente infrastrucuur versterkt de schoonheid van de omgeving, waardoor het een prima omgeving is voor vrijetijdsbesteding en sport.

Golf Ballena heeft 27 wedstrijd holes, negen holes par-3 en volgens de Zweedse Professional Golfers Association (PGA) de allerbeste oefen omgeving van Europa.

Het is een aangename baan aan de prachtige Atlantische kust van Andalusië, voornamelijk vlak en daardoor gemakkelijk te belopen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6036 meter

Handicap m/v: -

Ontwerp: José María Olazábal - 1995

 

Adresgegevens

Ctra. Chipiona - El Pto. De Sta. Mª Km, 5,

11520 Rota, Spain

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073