Arcos gardens GolfDe schitterende golfbaan Arcos gardens ligt vlakbij het witte dorpje Arcos de la Frontera. Vanaf vrijwel elke hole heeft u prachtige vergezichten. Arcos gardens is een prettige baan en geschikt voor iedere golfer, maar vergt vaardigheid en precisie voor lange drives en puts.

U kunt een redelijk snelle ronde verwachten, aangezien alle holes aan elkaar gekoppeld zijn, met korte afstanden tussen green en tee. De eerste 9 holes zijn breed met aan weerskanten veel bomen. Op de tweede negen is techniek echter belangrijker dan een 'long hit'. En let vooral op bij de 16e en 18e: deze kunnen uw dag maken of breken!

De greens op Arcos gardens zijn voorzien van de nodige hellingen, wat het putten tot een speciale uitdaging maakt.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6279 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Landmark

 

Adresgegevens

Carretera de Arcos, KM 3,00,

11630 Arcos De La Frontera, Spain

Faciliteiten

Bar

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073