La Envia GolfPalmbomen, Mimosa-bomen en veel inheemse planten, bloemen en struiken lopen over de lengte van de fairways en verder, waardoor de indruk van een spectaculaire oase ontstaat.

De 18 holes par 70 golfbaan strekt zich uit over een meer dan 5.700 meter golvend terrein, met tal van bunkers, waterpartijen en zorgvuldig gepositioneerde greens om de golfer een interessante test van hun vaardigheden en vaardigheden te presenteren.

Bovendien staat de golfbaan La Envia bekend om de zorg voor de interessante en uitdagende greens, waarvan er vele zijn verhoogd, ontworpen om een ​​mix van plezier en moeilijkheid in uw ronde te brengen.

De eerste negen kunnen worden omschreven als relatief vlakke, langwerpige holes, vooral de 2e en de 5e die je zullen helpen je voor te bereiden op de back nine - hoewel ze korter zijn, vereisen ze een meer doordachte benadering van elke hole.

Holes 12, 13 en 14 - ook bekend als "Amen Corner" van La Envia - bieden de mogelijkheid van een birdie of twee, hoewel ze je kaart net zo gemakkelijk kunnen verpesten!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5412 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Francisco Mendoza Montero - 1993

 

Adresgegevens

04727 La Envía, Almería

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073