Alborán GolfIn Almería, dicht bij de hoofdstad, in het nieuwe woon- en recreatiecomplex El Toyo, op slechts een paar meter van het strand, en vlakbij het Cabo de Gata National Park, omgeven door een ongeëvenaard halfwoestijnlandschap, bevindt zich het 18-holes Championship “ALBORÁN GOLF” Deze prachtige golfbaan werd in de eerste helft van 2005 geopend.


ALBORÁN GOLF heeft een 6.278 meter lange 18-holes par-72 kampioenschapsbaan, een grote oefenbaan en verschillende oefenterreinen die dienst doen als golfschool.

 

Ramon Espinosa, de ontwerper, heeft een belangrijk evenwicht bereikt tussen de verschillende holes, zowel wat betreft lengte als het ontwerp en de locatie van de verschillende elementen waaruit de baan bestaat (bunkers, beekjes, meren, enz.) en dat is leuk en uitdagend om te spelen in Andalusië.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6278 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramon Espinosa

 

Adresgegevens

C. de los Juegos de Barcelona, s/n, 04131 Almería

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073