La Graiera GolfDe lay-out van deze spectaculaire golfbaan is technisch van groot belang en heeft lof gekregen van golfexperts en bekende spelers. De baan, met drie grote meren en omgeven door bossen en rustgevende uitzichten, is ontworpen om zowel professionele spelers als amateurs tevreden te stellen die willen genieten van een stimulerend rondje met grote technische veelzijdigheid.
De eerste hole is een van de meest interessante van de baan, en als deze met succes wordt gespeeld, wordt de speler erdoor aangemoedigd om een goede score te behalen. Soms kan het een wild gezicht tonen en soms is het zachter, maar het is altijd afgestemd op het individuele spel van elke speler.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6226 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 1992

 

Adresgegevens

Ctra. Calafell a, Ctra. Bellvei, Km.2, 43820 Calafell, Tarragona

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073