Valle del Este GolfValle del Este biedt u vanaf de eerste tee tot en met de 18e green een ongeloofelijk gevarieerd parcours. Een dergelijk variatie vindt je maar op heel weinig golfbanen.

 

Omschrijving golfbaan

Er zijn waterhindernissen maar maar vooral op de 3de, 5de en 18de hole zult u al uw skills moeten aanwenden om een goed resultaat te behalen.

Bijna elke hole heeft verhoogde tees waardoor u prachtige vergezichten heeft maar vooral een duidelijk beeld krijgt van de lay-out. De fairways zijn breed en er zijn relatief weinig bunkers.

Valle del Este is fantastisch om te spelen. De Valle del Este golfbaan is ontworpen door Jose Canales en is een geweldige beleving voor ervaren en minder ervaren spelers.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5715 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Canales - 2002

 

Adresgegevens

Urbanizacion Valle Del Este Resort, 1
04620 Vera, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Fitness centrum

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna

Douches

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073