Saurines de la Torre GolfSpeel een partijtje golf op een Schotse links course, waan jezelf in de woestijn van Arizona, maar dan in Spanje.

 

Omschrijving golfbaan

Deze baan is een unieke woestijnbaan die tot de Murcia golfbanen behoort en ontworpen is door de beroemde Jack Nicklaus. Tijdens uw ronde op deze prachtige baan zult u denken dat u de Britse open speelt, maar dan in het landschap van de Phoenix open. De baan wordt gekenmerkt door glooiende fairways en greens, met duinen en een groot meer die de belangrijkste obstakels vormen. De baan is een fantastische golfuitdaging.

Saurines Golf vindt u halverwege Murcia en de oude haven van Cartagena. Hier bevindt u zich midden in een uniek landschap, dicht bij fantastische mediterrane stranden en veel geschiedenis. Cartagena is overigens de tweede oudste havenstad van Europa.

Na het spel kunt u in het clubhuis genieten van dat welverdiende drankje. Hier vindt u alles wat u nodig heeft zoals een bar, een restaurant die zowel typische mediterrane gerechten als internationale gerechten serveert en uiteraard een goed uitgeruste proshop.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6473 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus

 

Adresgegevens

Calle Fernando Alonso, 1
30708 Torre-Pacheco
Murcia

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073