Mundo Aguilón GolfMundo golf Aguilón is een spectaculair ontworpen golfbaan met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een groot aantal natuurlijke ravijnen.

Omschrijving golfbaan

Mundo golf Aguilón is een spectaculair ontworpen golfbaan met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een groot aantal natuurlijke ravijnen. Een buitengewoon gevarieerd en geaccidenteerd terrein dus. Uw dagje golf wordt in deze omgeving een onvergetelijke en inspirerende ervaring.

De ruige bergenketens van de Sierra Aguilón als achtergrond en het adembenemende uitzicht op de baai van Pulpí zijn een perfecte setting voor deze prachtige golfbaan.

De uitdagende holes met een uniek ontwerp maakt Mundo Aguilón als relatieve nieuwkomer een van de meest interessante golfbanen van Spanje.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6074 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Global golf company

 

Adresgegevens

Urbanizacion Mundo Aguilón, S/N
04648 Pulpi, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073