Lorca GolfEen unieke golfbaan. Ga jij de uitdaging aan?

Aan de rand van de Sierra de Almenara, op slechts 10 minuten van de prachtige stranden van Aguilas en de historische stad Lorca, vinden we een majestueuze golfbaan midden in de natuur. Het is de enige golfbaan in Murcia naast een beschermd natuurpark, een bijzondere plek waar u niet alleen 3.000 zonuren per jaar vindt, maar ook uitzonderlijke culturele en gastronomische tradities.

De 18-holes, par 71 golfbaan, ontworpen door Dave Thomas, heeft brede, golvende greens en strategisch geplaatste bunkers die bij elke bocht voor entertainment en opwinding zorgen, en bij elke hole wachten de speler aangename verrassingen. Sinds de officiële openingsdag op 11 november 2011 heeft deze golfbaan verschillende toernooien georganiseerd, waarmee het zijn positie als favoriet van zowel professionals als amateurs heeft versterkt en heeft het ook uitgebreide berichtgeving gekregen in de media. Kom en geniet van deze prachtige golfbaan aan de Costa Cálida!!!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5613 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas

 

Adresgegevens

Autovía RM 11 Lorca-Aguilas, salida 17.
Lorca Golf Resort, 30813 Púrias
Lorca (Murcia, Spain)

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073