La Torre GolfLa Torre is 'slechts' een par 68 baan, maar verkijkt u zich er niet op. De 55 hectare die het terrein beslaat staat garant voor een flinke (en mooie!) wandeling. En met name de interessant geplaatste bunkers kunnen voor de nodige hoofdbrekens zorgen.

La Torre is onderdeel van de 'Nicklaus Golf Trail', een serie van negen banen ontworpen door de legendarische Jack Nicklaus. Dankzij het ingenieuze ontwerp van de 'Golden Bear' komen zowel beginnende als geoefende golfers volop aan hun trekken.

De korte lengte van de holes maakt La Torre zeer toegankelijk voor beginners. Door de strategische uitdagingen is de baan echter ook uitdagend genoeg voor ervaren golfers, zeker wanneer u 'm speelt vanaf de back tee. Geloof ons: u moet een veelzijdige golfer zijn om deze baan succesvol te kunnen bespelen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 68

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5394 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus - 2006

 

Adresgegevens

C/ Atún 6 Ctra Murcia a San Javier
30709 Roldan, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073