La Serena GolfHet terrein van La Serena Golf, gelegen in de gemeente Los Alcázares, beslaat zo´n 60 hectare en reikt tot aan de Mar Menor, de 'kleine zee'. Het terrein is vlak, dus goed te belopen. De grootste hindernis op La Serena is de altijd aanwezige (en zeker in de zomermaanden heerlijke) zeebries. Bij de vele waterhindernissen - 16 van de 18 holes - is het oppassen geblazen!

Het parcours, dat is ontworpen door tweevoudig wereldbekerwinnaar Manuel Piñero, heeft een traditionele structuur en is niet overdreven lang. Nauwgezetheid op de green is op La Serena een must. Om bij de green te komen, moet u uzelf trouwens eerst een weg banen door de talrijke bunkers, zandwoestijnen en de eerder genoemde waterpartijen.

De golfclub heeft een schitterend clubhuis en vele faciliteiten. Op de begane grond bevinden zich de kleedkamers, de pro-shop en het kantoor van de caddiemaster. Een mooi gebaar is dat een kwart van de beschikbare golfclubs hier klaarstaat voor leden en gasten. Op de eerste verdieping van het clubhuis vindt u een café, een à la carte restaurant en een groot terras met een ongeëvenaard uitzicht over Mar Menor en de golfbaan.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6168 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Manuel Piñero

 

Adresgegevens

Avda. Pincipe Felipe s/n Urb. Torre del Rame
30710 Los Alcázares, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073