La Manga West GolfOmringd door een idyllisch dennenbos. La Manga West Course heeft een sterk eigen karakter, dankzij de nauwe samenhang met de natuurlijke contouren van het prachtige heuvelachtige landschap.

Omschrijving golfbaan

La Manga Golf is omgeven door bergen, gelegen tussen Cartagena, Murcia en Alicante. De golfbaan bestaat uit drie prachtige banen, de North Course, de South Course en de West Course, ontworpen om aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers te voldoen.

De West Course is gecompliceerd dankzij frequente niveau veranderingen en zal dan ook moeten worden bedwongen. De dichte front nine vereist nauwkeurige shots om de ‘barrancas’ (ravijnen) te vermijden, terwijl de back nine vergevingsgezinder is maar eveneens veeleisend.

De West Course is voor veel golfers favoriet, zowel vanwege zijn unieke ligging met een prachtig uitzicht, als voor de uitdaging dankzij de smalle fairways, frequente blind shots en de canyons. Het prachtige uitzicht van glooiende fairways en snelle greens maken het spel bijzonder spannend. Na de ronde is de golfer er zeker van dat elk facet van zijn spel tot het uiterste is getest.

Vooral interessant is de serie van Par 3 holes, die op deze golfbaan te vinden zijn. La Manga heeft het bijkomende voordeel dat de banen zich op een Resort van top kwaliteit bevinden met veel andere activiteiten zoals tennis en paardrijden, met toegang tot het strand in de direkte omgeving.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5971 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas

 

Adresgegevens

La Manga Club
Ctra. Atamaria s/n
30389 - Cartagena
Murcia (Spain)

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier hieronder in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073